MBC REF. 944  GLASTUINBOUWONDERNEMING GESPECIALISEERD IN STEKPLANTEN

Ter overname wordt aangeboden een glastuinbouwonderneming gespecialiseerd in stekplanten gevestigd in Gelderland.

De ondernemingsactiviteiten zijn gestart in 1996 en worden sinds 2013 op de huidige locatie voortgezet. De onderneming is gestart als eenmanszaak en sinds 2013 is de rechtsvorm een besloten vennootschap. De opstallen ( kassen) en terreinen zijn in eigendom.

De verkoopactiviteiten in Duitsland en Oost Europa gaan via een Duitse GMBH welke in 2011 is opgericht. ( Deze Duitse GMBH heeft uitsluitend een administratieve verkoopfunctie. ) Meer dan de helft van de omzet van de onderneming wordt buiten Nederland gerealiseerd door export naar meerdere Europese landen. De afnemers zijn voornamelijk kwekerijen.

De glastuinbouwonderneming heeft met haar stekplanten-produktie een unieke marktpositie. De totale omzet van de onderneming bedraagt +/- € 1mio en realiseert een uitstekend resultaat. Verdere groeipotentie is aanwezig.

De huidige 100% aandeelhouder (DGA) heeft naast deze glastuinbouwonderneming nog meerdere ondernemingsactiviteiten, kan daardoor op termijn onvoldoende tijd en aandacht aan de verdere groei en uitbouw van zijn glastuinbouwonderneming besteden en ziet zich derhalve genoodzaakt door de toename van werkzaamheden de glastuinbouwonderneming ter verkoop aan te bieden.

Ter overname wordt aangeboden 100% van de aandelen van de glastuinbouwonderneming alsmede de aandelen van de Duitse GMBH.

Een activa transactie is ook bespreekbaar.

 

Serieuze overname-kandidaten worden verzocht hun interesse kenbaar te maken onder vermelding van MBC ref. 944 middels een e-mail aan: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Uw reacties worden strikt vertrouwelijk behandeld.