Ref. 942 Innovatief Productconcept ter Overname

Ter overname wordt aangeboden een innovatief productconcept wat nu uitontwikkeld is en gereed is om op de markt gebracht te worden. Het productconcept genaamd "MYBIN" is auteursrechtelijk beschermd alsmede is een algehele Europese modelbescherming gedeponeerd.

Het productconcept is op meerdere manieren toepasbaar bijvoorbeeld als compact vormgegeven afvalbakje / asbakje maar ook als persoonlijk bewaarbakje. Het product kan door de gebruiker bij zich gedragen worden en kan bijvoorbeeld met een klemhouder aan kleding, broekriem o.i.d. bevestigd worden. Tevens zijn er nog diverse andere bevestigingsmogelijkheden alsmede gebruiksmogelijkheden.

De afmetingen van het product zijn 101x41x60mm ( l x b x h ). Materiaal: Ploypropyleen.

De productiemogelijkheden zijn reeds uitgewerkt alsmede is met potentiele producenten reeds overleg geweest en zijn kostprijscalculaties uitgewerkt.

Diverse uitvoeringen, toepassingen, gebruiksmogelijkheden zijn voorstelbaar alsmede kan dit product fungeren als een unieke reclamedrager.

Het productconcept is nu marktgereed.

De ondernemer die dit productconcept heeft bedacht, ontwikkeld, uitgewerkt en geregistreerd heeft inmiddels in verband met het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd zijn overige ondernemingsactiviteiten aan derden overgedragen. Hij wil nu graag dat dit productconcept door derden op de markt wordt geintroduceerd.

De zeer matige overnameprijs is voornamelijk gebaseerd op een dekking van de ontwikkel- en registratiekosten.

Serieuze kandidaten / ondernemingen nodigen wij van harte uit contact met ons op te nemen.

In alle vertrouwelijkheid en discretie treden wij graag met u in overleg.

Reacties aan Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. onder vermelding van ref. 942