Project MBC 948 Loodgieters en Installatiebedrijf

Loodgieters en Installatiebedrijf gevestigd in Noord Oost Brabant

De onderneming bestaat inmiddels ruim 40 jaar, is sinds 2004 gevestigd op de huidige locatie en heeft een gevestigde positie op de lokale markt.

Sinds 25 jaar is de onderneming in het bezit van de 2e generatie en wordt nu bij gebrek aan opvolging aangeboden ter overname.

Werkzaamheden zijn voornamelijk installatiewerk van gas, water, riool en centrale verwarming, onderhoud, renovatie en service voor zowel particulieren als bedrijven. Als werkgebied ligt de focus op noord oost Brabant.

De onderneming vertoont een zeer stabiele omzet en resultaat. Door de eigenaar is in de afgelopen jaren bewust gekozen voor stabiliteit en beheersbaarheid en minder voor expansie. Het Loodgieters en Installatiebedrijf kent derhalve een groot aantal vaste klanten en veel abonnementen.

Bij de onderneming zijn 8 medewerkers (7,4 fte ) in dienst excl. de directie.

De onderneming is gevestigd in een representatief en modern bedrijfspand en wordt gehuurd van de Holding van de eigenaar. De mogelijkheid bestaat, indien gewenst door de koper, om de huur op deze locatie te continueren.

De overname wordt voorgesteld middels een activa transactie. Onderwerp van overname zijn de algehele ondernemingsactviteiten, de activa bestaande uit transportvoertuigen, gereedschappen, voorraden, de medewerkers verbonden aan het loodgieters en installatiebedrijf, goodwill, gebruik handelsnaam ( tegen nader overeen te komen periode) website, domeinnnamen etc.

Serieuze overname-kandidaten worden verzocht hun interesse kenbaar te maken middels een e-mail aan: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

contactpersoon: A van Schijndel ( gsm 0649326037 )

Uw reacties worden vertrouwelijk behandeld.